www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband! investerasmart.blogg.se - Vaccin - Varför Vaccinerar ni er ?

Vaccin - Varför Vaccinerar ni er ?

Helt enkelt så vet ni inte det ens själva eller hur ?

Ni ser på nyheter om sjukdomar o.s.v men egentligen känner ni ingen som haft de sjukdomarna de talar om men vad ni känner är folk som blivit sjuka av vaccinet däremot eller hur ;)

Så inse sanningen varför så mycket propaganda om att man ska vaccinera sig när ni egentligen inte behöver det, ja några fall av svininfluensa eller fågelinfluensa har det stått om i tidningar ja men då är min fråga till er så här, Vad tycker du allvarligt om dagens tidningar ? Tycker ni dom speglar verkligheten ni lever i? Eller tycker ni att de flesta börjar likna en ding ding värld ?  

Och hur många personer känner du personligen som fått dessa "sjukdomar" ? alltså inte att du hört av nån som hört det eller sett det utan hur många känner du personligen antagligen 0 stycken eller hur ;)  

Ni vet ju ärligt inte ens varför ni vaccinerar er jag vet däremot varför jag inte gör det för jag vill inte bli sjuk av ett vaccin som man inte behöver, sen varför dom massproducerar reklam om massa farliga sjukdomar som fågelinfluensa Ebola o.s.v ..... 

Sen kan ni påstå hur mycket ni vill att det är konspirationsteorier eller vad ni påstår men då vill jag att ni säger ärligt med handen på hjärtat att ni litar 100% på den bild tidningar och tv ger oss.... nej tänkte väl det.... 


Kommentarer
Postat av: Patrik

Besviken på domännamnet och att inte innehållet var detsamma på sidan.
Då kan ja rekommendera NBA-Gambler.com istället.
Där kan man snacka om att man fått sina pengar investerade smart.

Svar: innehållet varierar. synd att du blev besviken men om du ändå hade en annan sida har du ju inte förlorat något. investera var nog fel ord men det finns en del spartips här också om man söker.
Tommy

2015-03-15 @ 17:57:01
URL: http://nba-gambler.com/
Postat av: Mia Forsberg

Ja det är skönt med söndag men lördagar är bättre för då har man ännu en ledig dag framför sig :)

2015-03-15 @ 19:40:55
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Peter

Släkting som fått polio. Skönt att vara vaccinerad mot det.

Svar: Okej. fina bilder på din blogg har du tagit allihopa?
Tommy

2015-03-26 @ 14:03:53
URL: http://kameratrollet.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: