www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband! investerasmart.blogg.se - may 2015

Träningstips =)

 

Ja har införskaffat en Gymboll på den kan man göra många bra övningar. ni kan även se fler videos om ni premunerar eller söker på min youtube kanal =) 

My thoughts on Canelo vs Kirkland


I had Kirkland favorite before the game, but after we all saw that Canelo was the winner.
I was wrong i thought Kirkland was better than this real knock he went on. 

Jag trodde Kirkland skulle vinna men han blev knockad ganska snabbt. 

Målboken av Peter Jumrukovski

 
Ja jag har fått Målboken och jag tycker alla bör läsa den.
Jag läste ut den på nån dag den är lättläst vilket jag personligen gillar.

Nu menar jag att jag läste igenom boken men inte gjorde alla övningar, Men jag kommer garanterat läsa den här boken fler gånger jag kommer även göra alla övningar i boken.

Ja det finns en del övningar i Boken man kan se det som utmaningar eller vad man vill men jag tyckte det var en rolig idé iallafall och jag kommer läsa boken igen och göra alla övningar. 

Man kan beställa boken på http://www.ilovesuccess.se/ . 
Jag personligen tyckte denna boken var jättebra och tycker alla borde läsa den.

Det är svårt att förklara en bok så det är egentligen det bästa om ni läser den själv. Jag tycker verkligen det var en bra bok och dessutom var den lättläst så man läser igenom den väldigt snabbt. 

Ja den här boken går igenom allt från ekonomi drömmar och idrottsmål ja den går igenom de flesta saker alla går igenom i livet. helt klart värd att läsa full poäng av mig. 

Jag tror faktiskt att man får ett bättre liv om man följer råden som står i den här boken. 
För alla vi människor har ju drömmar som vi vill uppnå och alla kan vi göra det och det blir nog lite lättare att göra det även efter man läst den här boken :)  Skit Bra bok köp den ni kommer inte ångra er.