www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband! investerasmart.blogg.se - december 2014

Så här kan alla svenskar bli miljonärer!

Så här kan alla svenskar bli miljonärer är en bra bok av Per H Börjesson. Boken får man gratis om man blir medlem i http://www.sparklubben.se/ vilket är gratis. Därför gick jag med där och får spartips via mailen. Fick även en broschyr och boken så här kan alla svenskar bli miljonärer som faktiskt är bra och lättläst.

En annan intressant bok om ekonomi är "Överlever euron?". Några av Sveriges kunnigaste ekonomer förklarar bakgrunden till eurokriserna med mera. Denna bok kostar runt 60 kronor den gick också att beställa gratis förut tyvärr vet jag ej vart så kan inte länka.
 
Ett litet roligt tips hur man får motivation och faktiskt sparar pengar är att ta en sedel och använda den som bokmärke. Då får du både se den varje dag och bli motiverad att DU faktiskt kan jobba/spara ihop hur många sånna du vill. Samtidigt spenderar du den inte utan SPARAR.

Mark zuckerberg Försökte stoppa filmen The social network ! (Facebook)

Facebook VD:n Mark Zuckerberg ville inte återuppleva sin college tid på vita duken. Detta meddelande ska vara ett av de 32.000 sony meddelanden som läckts ut av hackare, under de senaste veckorna.

Den Oscarsbelönade filmen, skriven och producerad av Aaron Sorkin, berättar historien om Facebooks grundarens college år. Zuckerberg har uppgett att filmen kändes sårande och att den inte stämmer överens med sin uppfattning.  

Läs original artikeln från Business inseder  här under


 http://uk.businessinsider.com/mark-zuckerberg-tried-to-stop-the-social-network-from-being-made-2014-12?utm_content=buffer78565&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer?r=USMark zuckerberg född 1984 i New York är medgrundare av Facebook och äger 28% av företaget enligt wikipedia,
2010 utsågs han till time person of the year av tidningen Time.