www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband! investerasmart.blogg.se - Synas Funktionen är den meningslös??

Synas Funktionen är den meningslös??

 
Synas funktionen ja nu tyckte jag jag hade bra poäng och kunde sätta på en okej tid. Men tydligen är det en stor konspiration som vägrar få min blogg att växa? eller är bara synas funktionen helt meningslös? eller Hur mycket poäng ska man ha för den ska ge resultat. och ni som läser denna blogg för spartips kan söka tidigare inlägg dessutom lovar jag att det kommer en hel del spartips och ekonomiska råd inom kort så håll ut, och ni som tycker ekonomiska delen är tråkiga läs de andra inläggen enkelt jag finns ju här för mina kära läsare så bara kommentera vad ni vill läsa om så kanske det händer....... Ja jag ska ju inte säga att jag har dåligt med besökare om ni nu tror det bara det att jag trodde de skulle dubbleras med synas funktionen men så blev det uppenbarligen INTE jävligt trist.... och innan jag skrivit en hel sida som ni ändå inte kommer orka läsa eller störa er på min grammatik ska jag sluta skriva så ni får ha det Bäst alla mina underbara läsare =) 

Dessutom till alla er som tog så illa upp om det här med att adhd inte fanns och så här har jag ett bok tips http://www.adlibris.com/se/bok/adhd-does-not-exist-9780062266736   AHHAHAHHAHAHKommentarer
Postat av: Anonym

Boken verkar inte heller finnas?

2015-03-22 @ 11:33:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: