www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband! investerasmart.blogg.se - Balansekonomi

Balansekonomi

 
Tänker inte ge en falsk bild det var faktiskt fullsatt typ 800 personer tror jag dom sa är osäker men nåt sånt, men då tog jag inga bilder tog denna bild då innan folket kom då när man ändå sitter och kollar genom Facebook. Sen var jag upptagen med att lyssna. 

Ja ångrar inte att jag gick dit men det ändrade inget att jag var där inte för jag trodde det heller men ändå ;)
Visst Bra,underhållande och kunde hålla publiken intresserade bara störande när man skulle stå upp och prata med personer brevid sig så tur jag tvingade med min bror dit.
 
Ja men sen var det inte så mycket nytt egentligen lite Donald trump inspirerat enligt mig och om ni som mig tittar ofta på youtubes föreläsningar om pengar eller liknande så kommer ni känna igen endel faktiskt men det var ändå kul, sen att de vill att man ska gå deras utbildningar å liknande kan man ju förstå för jag undrade ju innan hur de tjänade pengar om de var gratis men nu vet jag. 

Men har man sett Tai lopez föreläsningar eller Donald Trump dokumentärer och liknande som t.ex attraktionslagen så är det inte mycket nytt enligt mig, men ja ni får ju bedöma själva bäst är ju ändå att man ger allt en chans själv här i livet och även om jag kände igen mycket kanske en slump kanske inte så var det ändå värt att gå dit enligt mig. 

Sen är det ju meningen att man ska prata med folk där efteråt också och det hade jag varken tid eller lust med, egentligen gillar jag inte folksamlingar överhuvudtaget men pengar är alltid intressant om ni nu undrar varför jag gick dit om jag inte gillar folksamlingar lol ;) 

Sen skulle jag aldrig personligen betala någon för att ge mig ekonomiska tips när youtube är gratis och biblioteken är fulla med böcker och internet är gratis ;) men jag är ju en snåljävel också så om nån betalt deras kurser eller vad det är och är nöjda kommentera gärna =) 

Så sammanfattning ni kan gå kolla och de kommer säga att man kan köpa deras kurser men de kommer inte försöka tvinga på er dem så är ni intresserade gå på en föreläsning och kolla är väl mitt råd. 

Ha en bra dag alla mina underbara läsare =) 

Kommentarer
Postat av: Halina

Vinn en triangl insp. bikini på min blogg nu! :D

Svar: ok
Tommy

2015-03-13 @ 15:28:24
URL: http://halinas.blogg.se
Postat av: Andreé Johansson

Donald Trump är en snubbe som har både sina bra och dåliga sidor.

Svar: det har väl alla =)
Tommy

2015-03-13 @ 20:24:59
URL: http://historieintressetssida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: