www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband! investerasmart.blogg.se - Nej till Cannabis Legalisering!

Nej till Cannabis Legalisering!

Våga säga nej till Cannabis legalisering och all reklam för droger 
http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/marijuana-forandrar-hjarnan  http://www.accentmagasin.se/politik/7-myter-om-%C2%ADcannabis-och-%C2%ADlegalisering/ Här finns några länkar som kan förklara för er att Cannabis inte alls är så ofarligt.  

http://www.accentmagasin.se/forskning/metaanalys-cannabis-farligt-for-unga/ Så snälla människor håll inte på att påstå att Cannabis är ofarligt när det finns massa bevis för att det är farligt. och ni cannabis förespråkare sluta lura i Barn och ungdomar att cannabis är ofarligt.  Ooch till er som kommer komma med argumentet att alkohol är farligare ja det kanske det är men bara för något annat är farligare betyder det inte man ska legalisera något annat. 

Våga gå emot trenden med att cannabis skulle vara tufft eller ofarligt, håll alla ungdomar utanför drogträsket. Våga säga nej till Legaliseringen av cannabis. 


Kommentarer
Postat av: Jennifer Nilsson

Håller helt med dej.. Sjukt att de försöker få "droger" att bli lagliga

Svar: ja hemskt
Tommy

2015-04-19 @ 15:03:21
URL: http://jennifersbeauty.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Jag skriver under!

Svar: vad bra att höra =)
Tommy

2015-04-20 @ 10:05:36
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sjukt hur du kan sprida falsk propaganda och gammal forskning! Det är 2015 och läs all den nya forskning som kommer kring cannabis! De bromsar ms, olika cancer former, anorexi, epilepsi, kroniska smärtor och mycket mer!

2015-04-26 @ 01:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: