www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband! investerasmart.blogg.se - Nej till olaglig fildelning - STOPPA PIRATKOPIERINGEN!

Nej till olaglig fildelning - STOPPA PIRATKOPIERINGEN!

Jag säger nej till olaglig fildelning och tycker det ska vara olagligt/illegalt. laglig fildelning där man delar länkar eller videoklipp eller youtube ska självklart vara lagligt.

Men att stjäla och dela andras musik eller filmer fritt ska givetvis vara olagligt. 
alltså nej till piratkopiering om ni tänker märka ord som massor av er som inte håller med mig alltid gör. 

Artister kommer inte få betalt för sin musik eller film vilket leder till mindre musik och sämre filmer som ni märkt på sista tiden har inga riktigt bra filmer gjorts sen fildelningen kom. Ingen kommer vilja sitta i dagar och nätter och producera spel om de inte får betalt för det. vilket leder till mindre produkter på spelmarknaden. 

Små artister har ingen möjlighet att tjäna några pengar när ni delar deras matrial olagligt. om du gör en film och vill sälja den skulle du då inte bli ledsen om någon kopierade din film så du inte kunde sälja fler exemplar. det hjälper inte att sänka priset för filmen har redan spridits sig. Och dessutom kostar det pengar att göra en film och om skaparna går miste om pengarna kan de inte skapa fler filmer eller betala ut lön till t.ex statister skådespelare regisörer filmare manusförfattar och alla andra runt om. SLUTA STJÄLA ANDRAS VERK!
 
Piratpartiet använder speciellt ett argument väldigt ofta. Och det lyder ungefär såhär: ”Det finns en miljon ungdomar som fildelar i Sverige, vill du sätta alla dem i fängelse?” 

så om en miljon ungdomar går in och snattar godis i en kiosk, är det då fel att straffa dom? 

Självklart inte det är moraliskt riktigt att straffa dessa personer, kanske inte med miljonböter och långa fängelsestraff det går ju att diskuteras. 

Vad t.ex piratpartister och andra fildelningsförespråkare vill är ju bara att få allt gratis MEN SJÄLVKLART gäller det inte deras egna produkter http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.466989/piratpartist-vill-stoppa-piratkopiering-av-sin-bok 

Jag vet att många musiker säger att de är för fildelning men det är för att de är rädda att deras fans ska svika dem.

Men fansen har ju redan svikit dom när de stal deras produkter. kanske tycker ni detta är en förlegad fråga men jag tycker det är viktigt att visa att det finns de som fortfarande stödjer artisterna och filmskaparna. 

och ni som argumenterar om massproduktion av t.ex samma bilmärke det är inte samma sak där får tillverkaren betalt för varje produkt. 

tack för ordet hoppas ni kommenterar era åsikter här under. Kommentarer
Postat av: Karin

Helt rätt. Därför laddar jag aldrig ner skivor och filmer.

Svar: Bra rätt ska vara rätt
Tommy

2015-04-21 @ 18:43:43
URL: http://forevermore.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: