www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband! investerasmart.blogg.se - handla med Aktier och fonder - Köp och behåll

handla med Aktier och fonder - Köp och behåll

Investera i företag du tror på genom att köpa en aktie i ett företag blir du delägare.
Köp och behåll aktier och fonder Nordnet och Avanza är bra att köpa aktier hos.
Du vet själv vad du vill göra med dina pengar men en aktie jag rekommenderar är Kinnevik B. men du köper endast de aktier eller fonder du själv tror på.
Var försiktig när du tar råd från banken eller försäkringsbolag.
 
Det första som krävs är att du anmäler dig till aktiemäklares hemsida. Självklart kan man alltid göra det hos sin befintliga bank men enligt experter och rådgivare är detta både dyrare och krångligare. De flesta gör därmed så att man startar ett konto hos en internetbank som exempelvis Avanza eller Nordnet där man sköter sin aktiehandel separat från sitt lönekonto.

Det första man tänker på är självklart hur mycket pengar man skall våga investera i aktien egentligen? Är du helt ny kanske man inte skall investera sina livs besparingar i sitt första inköp utan klokt är nog att göra en mindre investering till att börja med. Det är dock inte bra att investera allt för lite då din vinst då äts upp av det som kallas för courtage.

När sedan köpet är genomfört är det egentligen bara att sätta sig ner och följa kursutvecklingen. Självklart kan det ta mängder av år innan du kanske uppnått en bra vinst för din placering men i aktiesammanhang är verkligen tålamod en dygd. När du vill sälja dina aktier fungerar det precis på samma sätt som när du köper. Du anger priset du är villig att sälja för och hur många aktier du vill sälja och sedan ger man sig ut i budgivningen på precis samma sätt.

Mitt tips är att Köpa och behålla aktierna eller fonderna man köpt. det är verkligen viktigt att man har tålamod om man ska hålla på med aktier och fonder. Köp och behåll är mitt tips.

 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: